Корисне не може бути смачним? Наші учні так точно не вважають! В Ukrainian Global School шкільне меню розробляється дієтологом. До речі, дієтолог систематично спілкується з учнями: доступно та цікаво розповідає про збалансований раціон та корисні продукти.
Наприклад, тема цього тижня у школі – розвиток культури здорового харчування. Ми знайомимо дітей з незвичними для них смаками, комбінаціями продуктів і пропонуємо приготувати нові страви. В понеділок учні спостерігали за приготуванням смузі. Дітям настільки сподобалось, що тепер протягом тижня вони готують свої варіації цього корисного та смачного напою. Середа була особливо насиченою. До школи завітав шеф-кухар ресторану.
Майстер-клас з приготування корисного десерту викликав справжній ажіотаж! Смачний замінник традиційних солодощів став для учнів справжнім відкриттям. На «десерт» готуємо щось особливе: урочисту гала-вечерю наприкінці тижня.